Fòrum l'Espitllera

La SEGARRA

Cinc candidatures han optat a rebre el reconeixement del Premi Sikarra 2014

Cinc candidatures han optat a rebre el reconeixement del Premi Sikarra 2014

Un total de cinc candidates han estat presentades per a rebre el guardó en la tercera edició del Premi Sikarra.  Totes elles proposaven persones o institucions estretament vinculades a la comarca de la Segarra i amb un currículum d’accions socials i culturals de prestigi i de projecció de la identitat segarrenca. El Jurat del guardó, format pels membres del patronat de la Fundació Jordi Cases i Llebot i de l’associació Fòrum l’Espitllera, han deliberar en sengles reunions que han tingut lloc a Torà i al Talladell, respectivament, i ja han decidit quina és la mereixedora enguany.

El veredicte es farà públic el 10 de març mitjançant comunicat de premsa i serà lliurat a la persona o entitat escollida en un acte obert al públic que tindrà lloc el dissabte 22 de maç al Cafè de Tarroja. L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarroja i serà amenitzat amb les intervencions musicals dels músics Hèctor Berberide i Josep Rodríguez. El posterior sopar d’homenatge a la guanyadora tindrà un aforament limitat i , per participar-hi, caldrà formalitzar l’oportuna reserva abans del 12 de març.

Les anteriors edicions del Premi van reconèixer a Armand Forcat, estudiós i divulgador de la història i les tradicions de la Segarra, i a l’Associació d’Amics de l’Arquitectura Popular, per la seva tasca de reivindicació, conservació i estudi de les construccions tradicionals de les terres de Ponent.

 

Aquí teniu la invitació. També os la podeu descarregar (procureu prou antel·lació)