Fòrum l'Espitllera

La SEGARRA

L’Espitllera i la Fundació Cases i Llebot convoquen la segona edició Premi Sikarra

Des de l’1 de gener, la Fundació Jordi Cases i Llebot i el Fòrum l’Espitllera han obert oficialment el període de presentació de candidatures a la segona edició del Premi Sikarra. El guardó premiarà novament una persona o entitat de l’àmbit segarrenc per la seva tasca destacada en l’àmbit social, cultural i de progrés del territori i la seva gent.

El Premi consisteix en un reconeixement públic materialitzat en una escultura obra de l’artista Anna Marín-Gálvez inspirada en la figura que apareix al revers de la moneda ibera de Sikarra. L’acte formal de lliurament, que en la seva primera edició va reconèixer al cerverí Armand Forcat, tindrà lloc el proper 23 de març a la vila de Guissona, i es farà públic una setmana abans.

El termini per la presentació de candidatures finalitza el 15 de febrer. Les entitats convocants confien comptar en aquesta edició amb l’arribada d’un bon nombre de candidatures promogudes des de les diverses associacions i col·lectius integrades dins la Xarxa Sikarra, promovent així la projecció del premi als territoris històricament vinculats a la comarca de la Segarra històrica.