Fòrum l'Espitllera

La SEGARRA

NOTA DE CONDOL

 

L’associació cultural Fòrum l’Espitllera fa pública la seva consternació per la pèrdua d’en Toni Nadal i Segura. En Toni ha estat un membre molt actiu de la nostra entitat, responsable de bona part dels treballs sobre energies renovables i paisatge i un pilar insubstituïble, d’una generositat, una modèstia i una saviesa exemplars. Ell ens ha fet llegir, entre les alzineres i els rostolls, els valors intrínsecs del nostre país i ens ha ajudat a estimar una terra que ja el tenia com un dels seus fills il·lustres i que hi queda en deute.

Terrible és la pèrdua d’un amic, d’un home jove i d’un pare de família, i enorme el forat que deixa a la nostra entitat. Compromès públicament amb la reivindicació de la identitat segarrenca i dels vincles entre els territoris de la comarca històrica, la seva sobtada desaparició estronca uns projectes que, ben segur, ara avançaran coixejant. El nostre compromís queda en atresorar el llegat que ens ha deixat i saber-ne estar a l’alçada, projectant-lo cap al futur per a -com ha fet ell- deixar enrere un món millor que aquell que ens ha estat donat.

El nostre més sincer condol, molt especialment als seus fills, a la seva família i a tots aquells que l’han estimat. Gràcies, Toni!